Deelnemers informatie

Fijn dat u (weer) meedoet om deze dag tot een succes te maken. Wij hopen op dezelfde goede weersomstandigheden als in de voorgaande jaren. Een buitje zal ons niet tegenhouden.

Hieronder volgen een aantal zaken die u kunt verwachten wanneer u in Lexmond aankomt. Tevens staat hieronder het dagprogramma vermeld.

Net als vorig jaar kunt u zich aanmelden in ‘De Voorhof’ het onderkomen achter de grote kerk in het centrum van Lexmond. Wilt u onderstaand goed lezen om verwarring te voorkomen.

We vragen u beleefd de aanwijzingen van onze helpers op de kruispunten op te volgen. Als u de aanwijzingen correct volgt dan passeert u automatisch de plaats waar de foto gemaakt wordt door Foto Hamerling. Deze foto kunt u na afloop van de Oldtimerrit ophalen in “De Voorhof” achter de Hervormde kerk (waar ook het aanmelden plaats vindt). Na het parkeren van uw voertuig meldt u zich in “De Voorhof”.

Heeft u zich wel gemeld in “De Voorhof”, maar bent u nog niet op de foto geweest, dan klopt dit niet!!! EERST OP DE FOTO!!! Het zou jammer zijn als u zonder foto huiswaarts keert.

In de ‘Voorhof’ krijgt u bij het aanmelden een kopje koffie of thee aangeboden. Tevens zullen vrijwilligers van de Hervormde kerk extra versnaperingen te koop aanbieden.

Vanaf 08:30 uur tot 10:00 uur wordt u met uw voertuig(en) verwacht.
We hebben wederom 2 schitterende ritten voor u in petto. We hebben onderscheid gemaakt tussen het zogenaamde langzame verkeer (tractoren, bromfietsen) en het snelverkeer.
Evenals voorgaande jaren hebben wij er voor gekozen om met de voertuigen in colonnes te rijden. Voor het publiek is het erg aantrekkelijk om de stoet voertuigen in één keer te zien langs komen. We rekenen dan ook op uw aller medewerking. Afhankelijk van het aantal voertuigen wordt in meerdere colonnes gereden. De routes zijn voor het snelverkeer ongeveer 80 km en voor de tractoren ongeveer 55 km lang. Voor een soepel verloop van de route zullen een aantal motorrijders als voorrijder/verkeersbegeleider fungeren.

Wilt u a.u.b. slechts op aanwijzing van de organisatie uw voertuig starten voor vertrek!!

Onderweg houden we een lunchstop en kunt u even de benen te strekken. Daar is ook gelegenheid om gebruik te maken van het sanitair.

Natuurlijk zijn de terrassen in Lexmond op deze speciale dag open. U bent daar van harte welkom voor een hapje of drankje.

Vanaf ongeveer 15:00 uur worden de deelnemers weer terug verwacht in Lexmond. Let op de aanwijzingen van de parkeerwachten. De ruimte is beperkt dus we moeten efficiënt parkeren.

Om ongeveer 16:30 vindt de prijsuitreiking origineelste combinatie voertuig- chauffeur/inzittenden/berijder plaats. Er is een prijs voor de auto’s, vrachtauto’s, tractoren en motoren/bromfietsen.
Door Steenhouwerij Skledar & Brandwijk worden ook dit jaar deze prachtige prijzen gemaakt die het winnen daarvan meer dan waard zijn!!
De prijzen worden gemaakt door een spectaculaire lasertechniek en vervaardigd in gepolijst natuursteen. Werkelijk schitterend om te zien!!! En het is uniek, want er is geen prijs hetzelfde!! De winnaars krijgen hun foto, die ’s morgens is gemaakt, gelaserd in natuursteen!!! Waar vindt je dat?
De prijsuitreiking vindt plaats nabij de Hervormde kerk in Lexmond. U kunt het niet missen.