Deelnemers informatie Oldtimerdag Lexmond

 

Hieronder volgen een aantal zaken die u kunt verwachten wanneer u in Lexmond aankomt en
tevens staat hieronder de indeling van de dag beschreven.

Aankomst in Lexmond

Vanaf 08:30 uur bent u van harte welkom in Lexmond. Omdat wij u aan het einde van de dag graag uitzwaaien inclusief een unieke foto van uw voertuig is het belangrijk dat u eerst op de Kortenhoevenseweg op de foto gaat voordat u uw voertuig op (Lexmonds taalgebruik) het dorp parkeert. Als u de aanwijzingen van de ‘Organisatie’ opvolgt dan komt u automatisch langs onze fotograaf. Bent u wel aangemeld maar nog niet op de foto geweest, dan moet u nogmaals langs de fotograaf met uw voertuig.

Even melden dat u er bent

Nadat u uw voertuig heeft geparkeerd bent u van harte welkom uw bescheiden op te halen in de Voorhof, Kortenhoevenseweg 4a te Lexmond. De Voorhof is gelegen aan het kerkplein van de
Hervormde kerk.

Namens de organisatie Oldtimerdag Lexmond wordt u door vrijwilligers van de Hervormde kerk een kop koffie of thee aangeboden. De vrijwilligers van de Hervormde kerk bieden ook versnaperingen te koop aan waarvan de opbrengst ten goede komt aan de kerk.

De Oldtimerrit

Vanaf 10:00 uur verwachten wij dat alle deelnemers een plaatsje toegewezen hebben gekregen. We streven ernaar uiterlijk 10:30 uur aan de rit te starten. De organisatie zal op duidelijk herkenbare wijze instructies voor vertrek aangeven. Wilt u uw voertuig op een zo laat mogelijk moment starten.

Bij de start zal Cees, onze huis speaker, u en ons publiek interessante wetenswaardigheden
verschaffen over de deelnemende voertuigen.

Een paar zaken hebben wij moeten wijzigen:

  • Dit jaar mist u (wederom) onze verkeersbegeleiding onderweg. Door veranderde regelgeving van het bevoegd gezag is het ons niet mogelijk gemaakt dit te kunnen organiseren. Dat vinden we ontzettend jammer en daar moeten we mee leren omgaan.
  • Een motorrijder rijdt voorop, niet om het verkeer te regelen, maar daar waar nodig is de richting van de route aan te geven
  • U krijgt een goed leesbare routebeschrijving mee

NB: Het is van belang dat u goed oplet bij de kruisingen en wisseling van wegen.

Op de site staat ook het calamiteitenplan. We vragen u dit goed te lezen.

Gedurende de hele dag zijn er 4 mensen van de EHBO aanwezig. Ook tijdens de beide Oldtimerritten. Mocht u onderweg hulp nodig hebben dan kunt u ze telefonisch bereiken. Zij rijden de hele rit helemaal achteraan als laatste auto.
EHBO tractoren:        0623-016112
EHBO auto’s:             0641-423642

In alle voorgaande jaren hebben we het nooit hoeven te gebruiken en daar prijzen we ons gelukkig mee. En hopelijk hebben we het dit jaar ook niet nodig, maar je weet het niet van tevoren.

Onderweg houden we een gezamenlijke lunchstop en kunt u even de benen strekken. Daar is ook gelegenheid om gebruik te maken van het sanitair.

Finish

Na de oldtimerrit krijgt u, evenals voorgaande jaren, een muzikaal onthaal op de Dorpsstraat door een dweilorkest die de goeie sfeer nog es flink gaat verhogen. U mag uw voertuig opstellen op aanwijzing van de organisatie.

Om ongeveer 16:30 uur kunt uw foto afhalen in het gebouw waar de inschrijving plaats vond en aansluitend is de prijsuitreiking door onze speaker Cees Schuurmans.

Er zijn 4 prijzen uit te reiken:

Voor de bromfiets of motorfiets, voor de auto, voor vrachtauto en voor de tractor.

Mocht u op- of aanmerkingen hebben, zowel positief als negatief, laat het ons weten via info@zederikdagen.nl Wij willen graag verbeteren en blijven op zoek naar perfectie. Dat zal ons nooit lukken, maar we streven er wel naar.

Tot slot wenst de organisatie u een hele fijne, gezellige en mooie dag toe zonder pech en ongelukken en na afloop een goeie reis naar huis!!!

Wij zien uit naar uw komst.

De organisatie, Roel, Anton, Rens, Jaap, Pedro, Gert-Jan, Gerrit, John, Gilbert en Sigrid, van harte tot ziens op 3 juni 2023, in een gastvrij en hopelijk droog en zonnig Lexmond!!!